Winkels


drimmelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Winkels
Best Tours Wagenberg
Best Tours Wagenberg
http://www.besttours.nl

Doeland Made
Doeland Made
http://www.doeland.nl

FilmClub Made
FilmClub Made
http://www.filmclub.nl

Fixet Lage Zwaluwe
Fixet Lage Zwaluwe
http://www.fixet.nl

Foto Anneke Made
Fotografie anneke moerenhout
http://www.fotoanneke.nl

Pelikaan Reizen Terheijden
Pelikaan Reizen Terheijden
http://www.pelikaanreizen.nl

Peter Mannenmode Made
U vind ons, centraal gelegen in het centrum van made. u kunt bij ons internationaal gerenomeerde modemerken vinden in een sfeervolle ambiance
http://www.peter-mannenmode.nl

Rijn Huijbregts Made
Rijn Huijbregts Made
http://www.rh-made.nl

Van Der Pluym Schoenen
Van Der Pluym Schoenen
http://www.modeschoenen.nl

Gerelateerd
 • Koninklijk Huis bij première liniecrossers film Biesbosch on..
  DRIMMELEN- Vertegenwoordigers van Het Koninklijk Huis zullen begin mei de première bijwonen van de film Biesbosch onder Vuur. De film over het leven van de recent overleden Werkendamse liniecrosser Piet van den Hoek gaat op 2 mei in première op Fort Altena in Sleeuwijk.
 • 'Zonder school Klaverblad verandert Drimmelen'
  DRIMMELEN - Aan de vooravond van een nieuwe discussie volgende week in de gemeenteraad over het voortbestaan van schooltje 't Klaverblad in Drimmelen, doen ouders en inwoners van de kleinste kern van de gemeente een dringend beroep op de politiek. "Zonder de school zal het dorp onvermijdelijk van karakter gaan veranderen", schrijven zij in een brief aan de raadsleden.
 • West-Brabant werkt samen aan meer natuur op boerenbedrijven
  WOENSDRECHT ? Samenwerking heeft de toekomst. Dat geldt voor veel sectoren, maar zeker ook voor de agrarische sector. In Nederland zullen ongeveer 40 Collectieven Agrarisch Natuurbeheer opgericht worden en ook in West-Brabant bestaat sinds kort zo?n Collectief. Met ingang van 1 januari 2016 gaat een nieuwe periode voor het agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLB) in Nederland van start. Met ANLB geven boeren en overige agrarische grondgebruikers vorm aan de natuurlijke leefomgeving in onze regio. Dat doen ze met behulp van stimuleringsbijdragen vanuit Europa en de provincie. Wanneer deze nieuwe ANBL-periode van start gaat, zal ook de manier waarop boeren en ?
 • Lijst Harry Bakker en GroenDrimmelen winnaars in Drimmelen
  MADE/DRIMMELEN - Lijst Harry Bakker (LHB) is de grote winnaar van de verkiezingen in Drimmelen. De fractie die nu zes zetels heeft, krijgt er twee zetels bij. Behalve voor LHB waren er ook klinkende cijfers voor de huidige coalitiepartner Groen Drimmelen (VP/D66). Die krijgt er een zetel bij.
 • West Maas en Waal ontworstelde zich het best aan armoede
  De gemeente West Maas en Waal is de grootste winnaar van de vooruitgang in Nederland. Er is geen streek in Nederland waar de inwoners de afgelopen tachtig jaar rijker werden dan hier. Dat blijkt uit onderzoek van Omroep Gelderland in vrijdag gepubliceerde historische inkomensgegevens van het CBS.

 • Privacybeleid