Regionale Omroepen


drimmelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Regionale Omroepen
Omroep Brabant
omroep brabant is de regionale nieuwszender voor de provincie noord-brabant. op radio, televisie, teletekst en internet. 24 uur per dag en zeven dagen per week. op de website vind je het laatste nieuws, weer, verkeer, programma-informatie, audio en video, een agenda, links, spelletjes en downloads. omroep brabant, blijft je verrassen...
http://www.omroepbrabant.nl

Gerelateerd
 • Fanfare Concordia Hooge Zwaluwe mag vijf keer 'schenken'
  HOOGE ZWALUWE - Fanfare Concordia in Hooge Zwaluwe mag alcohol blijven schenken in haar verenigingsgebouw aan de Raadhuisstraat.
 • Puntendeling bij Spirit
  PAPENDRECHT - Opnieuw was er zaterdag een zeer beperkt voetbalprogramma in de regio. In de 2e klasse West werden slechts twee wedstrijden gespeeld, waaronder Spirit-Drechtstreek in Ouderkerk aan de IJssel.
 • Stemboot vaart dwars door Biesbosch voor verkiezingen Prov..
  DRIMMELEN - De gemeente Drimmelen zet woensdag tijdens de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen een varend stembureau in. Een speciaal daarvoor ingerichte motorboot vaart dwars door de Biesbosch en stopt bij allerlei aanlegplaatsen.
 • Oorlogsfilm Biesbosch onder vuur met Maike Boerdam
  Maike Boerdam speelt een rol in de WOII-oorlogsfilm 'Biesbosch onder Vuur'. De premiere van deze film is vandaag.
 • Tropische sfeer aan de Amer bij Drimmelen
  DRIMMELEN - Trendy beats van bekende dj's, een uitgestrekt wit strand, koele drankjes, lekkere ligbanken en uitzicht op het water. Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet langer af te reizen naar Ibiza of de Côte d'Azur.

 • Privacybeleid