Uit


drimmelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Uit
Chassé Theater
Welkom bij het chassé theater. u bent terechtgekomen op de website van een uniek theater in nederland. in het in 1995 geopende gebouw, ontworpen door de internationaal vermaarde architect herman hertzberger, bevinden zich drie theaterzalen (1300, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een overweldigende foyer. jaarlijks komen ongeveer 350.000 bezoekers naar breda voor een theatervoorstelling, concert, film of een congres. in korte tijd is het chassé theater een begrip geworden in het nederlandse theaterlandschap.
http://www.chasse.nl

De Bussel
De Bussel
http://www.bussel.nl

De Kelder
De Kelder
http://www.dekelder.nl

De Markt
De Markt
http://www.marktidee.nl

Op Stap In Brabant
Op Stap In Brabant
http://www.opstapinbrabant.nl

Gerelateerd
 • Fanfare Concordia Hooge Zwaluwe mag vijf keer 'schenken'
  HOOGE ZWALUWE - Fanfare Concordia in Hooge Zwaluwe mag alcohol blijven schenken in haar verenigingsgebouw aan de Raadhuisstraat.
 • Drimmelen ontsteekt kerstverlichting Herengracht
  DRIMMELEN - De Herengracht in Drimmelen. In alledaagse staat lijkt het schilderachtige straatje al weg te zijn gedwarreld uit een tekening van Anton Pieck.
 • Hondenpoep is grootste 'kleine ergernis' in Drimmelen
  DRIMMELEN - Afgemeten aan het aantal meldingen (90 keer in 2012) is overlast van honden de grootste 'kleine ergernis' van de inwoners van de gemeente Drimmelen.
 • Oud-wethouder Janus Oomen overleden
  BREDA - Oud-CDA-wethouder van Breda en Drimmelen Janus Oomen is overleden. Oomen was al langere tijd ernstig ziek. Iets minder dan een maand geleden besloot hij daarom zijn ontslag als wethouder aan te bieden in Drimmelen. Een terugkeer achtte hij niet meer mogelijk. Oomen was in Breda voor het laatst wethouder in de periode 2006-2010. In die periode maakte hij deel uit van een college met Pvda-collega's Henk Snier, Marja Heerkens, CDA-wethouder André Adank, Wilbert Willems (GroenLinks) en Pieter van Yperen (Breda'97). Eerder was hij wethouder in Prinsenbeek. Na zijn periode als wethouder in Breda zat Oomen korte tijd in de raad. Daarin werd hij opgevolgd door de huidige fractievoorzitter Peter Elbertse. Oomen gaf toen al aan niet klaar te zijn met besturen. Hij koos voor het wethouderschap in Drimmelen voor lijst Harry Bakker. Afgelopen zomer moest hij vanwege zijn ziekte zijn werkzaamheden al neerleggen. Bij zijn afscheid van de gemeente Drimmelen liet hij de gemeente daar weten ?...
 • Nieuwjaarsduik 2015 // Evenementen Nederland
  De Nieuwjaarsduik op 1 januari is een typisch Nederlandse traditie. Andere landen kennen de duik ook, maar nergens zijn er zoveel ls in ons land. Wat in 19

 • Privacybeleid