Uit


drimmelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Uit
Chassť Theater
Welkom bij het chassé theater. u bent terechtgekomen op de website van een uniek theater in nederland. in het in 1995 geopende gebouw, ontworpen door de internationaal vermaarde architect herman hertzberger, bevinden zich drie theaterzalen (1300, 700 en 200 plaatsen), drie filmzalen, een brasserie en een overweldigende foyer. jaarlijks komen ongeveer 350.000 bezoekers naar breda voor een theatervoorstelling, concert, film of een congres. in korte tijd is het chassé theater een begrip geworden in het nederlandse theaterlandschap.
http://www.chasse.nl

De Bussel
De Bussel
http://www.bussel.nl

De Kelder
De Kelder
http://www.dekelder.nl

De Markt
De Markt
http://www.marktidee.nl

Op Stap In Brabant
Op Stap In Brabant
http://www.opstapinbrabant.nl

Gerelateerd
 • Klaverblad in Drimmelen sluit poorten
  DRIMMELEN/TERHEIJDEN - Basisschool Het Klaverblad in Drimmelen sluit naar alle waarschijnlijkheid per 1 augustus van dit jaar de poorten. De openbare school heeft te weinig leerlingen om kwalitatief hoogwaardig onderwijs blijvend te garanderen.
 • Barre omstandigheden tijdens de winterwedstrijd in Drimmel..
  De vijfde winterwedstrijd in Drimmelen wordt gevaren onder barre weersomstandigheden. Met een matige wind en temperaturen net boven het vriespunt is het behoorlijk fris, maar in combinatie met de opge
 • Winterwedstrijd Drimmelen doet zijn naam eer aan
  Door een witte en winterse wereld gereden troffen de†diverse zeilteams op zondag 28 december hun zeiljacht in de haven van Drimmelen onder een dikke laag sneeuw en ijs aan. Het was enkele graden onder
 • Coalitie Drimmelen: Lijst Harry Bakker, Groen Drimmelen en..
  DRIMMELEN - De coalitie in de gemeente Drimmelen wordt hoogstwaarschijnlijk een combinatie van de Lijst Harry Bakker, Groen Drimmelen en VVD. Dat schrijft informateur Matthieu Meijer in een brief aan de gemeenteraad.
 • CFV heft verscherpt toezicht corporatie Drimmelen op

 • Privacybeleid